YANARAK HAYATINI KAYBETTİ
İSTANBUL - Pendik'te bir dairede çıkan yangında, eşi ve 2 aylık oğlunu ağır yaralı olarak kurtaran baba, yanarak hayatını kaybetti.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kavakpınar Mahallesi Tandoğan Caddesi Valide Sokak'taki 2 katlı binanın giriş katında oturan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Bayram Tepetam, eşi Suzan Tepetam (18) ve 2 aylık bebekleri Nuh Nedim ile birlikte evde bulunduğu sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede daireyi saran alevler, vatandaşlar tarafından fark edilerek itfaiyeye ve polise bildirildi.
Bu sırada baba Tepetam, çevreden gelen vatandaşların da yardımıyla penceredeki demir korkulukları kırarak, eşini ve çocuğunu dışarı çıkarmayı başardı. Ancak kendisini dışarı atmayı başaramayan baba, pencereye yaklaşık bir metre mesafede yere düştü ve yanarak hayatını kaybetti.
Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince diğer kata sıçramadan söndürüldü.
Olay sırasında vücutlarında yanık oluşan anne ile 2 aylık bebeği ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan anne ve bebek tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tutulan anne ve bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Baba Tepetam'ın cesedi ise olay yerindeki incelemelerin ardından Pendik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Reklam Alanı
http://www.izmirkizlari.com/
http://www.minamerve.com/
http://www.annemevlenecek.com/
http://www.russianturksingles.com/
http://www.doktorundunyasi.com/
http://www.alevidunyasi.com/
http://www.gences.com/
http://www.zenginhatun.com/
http://www.engellilerevleniyor.com/
http://www.berfinizdivac.com/
http://www.konyalilarevleniyor.com/
http://www.acilhost.com/
http://www.denizweb.net/
Bu haber 21/03/2008 tarihinde eklenmiştir.